Puerto de Sóller

Història del Bar Roma


L’Hotel Roma obri les seves portes per primera vegada l’abril de l’any 1957 al Port de Sóller, en una època en què Mallorca comença a ser un de les principals destinacions del turismo europeu
Així, en plena època d’expansió turística, el bar Roma es converteix en un dels primers establiments d’acollida per als visitants del Port de Sóller. A dia d’avui, segueix sent un local de referència, molt concorregut, apreciat i acollidor.

El Port de Sóller

Únic port comercial del nord de l’illa de Mallorca, va ser fins a principis del segle passat, la porta d’entrada del comerç que abastia els pobles de la zona i l’única via d’exportació de taronges, oli, derivats de l'adobament de la pell i manufactures tèxtils.
Flanquejat per les muntanyes que formen la Serra de Tramuntana (Patrimoni de la Humanitat, UNESCO 2010), la vall de Sóller va estar aïllada de la resta de l’illa, fins que l’any 1912 s’inaugurà la línia de ferrocarril que unia Sóller amb Palma, i un any després el tramvia, que cobria els 5km que separen Sóller, del seu port. Ambdues línies mantenen el seu caràcter original del primer dia.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro.
Política de Cookies.